T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKI SERVIS - RAČUNOVODSTVO - RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNO SVETOVANJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA

računovodstvo za tujce Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Namen operacije Market analysis: Cyprus je analizirati in spoznati ciprski trg, dobiti vpogled v želje in potrebe potencialnih naročnikov in končnih kupcev ter obnašanje konkurence na trgu. To bo omogočilo oceno tržnih priložnosti našega podjetja na ciprskem trgu ter pripravo in oblikovanje ustreznih storitev, prilagojenih za potrebe novega trga in s tem uspešnost vstopa na trg in mednarodnega poslovanja podjetja (krepitev blagovne znamke Replika).

 

Cilji operacije so:
- Izvedba tržne raziskave

Celotna vrednost operacije: 8.400 EUR. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v višini 5.000,00 EUR. Več na www.eu-skladi.si.

 

      

Namen operacije Market analysis: Croatia je analizirati in spoznati hrvaški trg, dobiti vpogled v želje in potrebe potencialnih naročnikov in končnih kupcev ter obnašanja konkurence na trgu. Slednje nam bo omogočilo pripravo in oblikovanje ustreznih storitev, prilagojenih za potrebe novega trga in s tem povečano uspešnost za vstop na nov trg in širitev mednarodnega poslovanja podjetja.

Cilji operacije so:
- Izvedba tržne raziskave

Celotna vrednost operacije: 6.500 EUR. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v višini 4.500,00 EUR. Več na www.eu-skladi.si.

 

    

Namen projekta SKIS je razvoj inovativne informacijske aplikativne rešitve za zagotavljanje celovite in personalizirane podpore tujim investitorjem v obliki informacij in storitev na enem mestu.

Produkt SKIS predstavlja novo rešitev v panogi poslovnega svetovanja za tujce o poslovnem okolju določene države in pomeni osnovo za nastanek novih vrst storitev v panogi. Produkt bo omogočal nadgradnjo obstoječe spletne infrastrukture podjetij iz panoge poslovnega svetovanja in nadgradnjo spletne komunikacije v povezavi z odprtimi in množičnimi bazami podatkov ter s tem ustvarjanje novih storitev  na področju poslovnega svetovanja

Cilji operacije:

 • razvoj prototipa informacijskega sistema SKIS,
 • povečanje RR kapacitet podjetja (zaposlitev visoko izobražene osebe).

Celotna vrednost operacije: 401.128,46 EUR. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v višini 180.507,81 EUR. Več na www.eu-skladi.si.

Predstavitev operacije - plakat

 

       

Namen operacije »PRIZ 17-18« je izboljšati konkurenčnost podjetja preko procesnih izboljšav (prenova poslovnih procesov, vitko poslovanje, vitki poslovni procesi, učinkovito upravljanje poslovnih procesov) in spodbujanje prehoda v (S)Industrijo 4.0.

Cilji operacije:

 • boljša kakovost storitev in s tem večja prepoznavnost podjetja,
 • digitalizacija vhodnih podatkov,
 • učinkovito vodenje informacij in dokumentov,
 • povečanje stopnje zaupanja strank,
 • večja odzivnost kupcev,
 • izboljšana komunikacija s kupci in naročniki naših storitev
 • optimizacija delovnega časa in izboljšana motiviranost zaposlenih, idr.

 

Celotna vrednost operacije: 40.000,00 EUR. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v višini 20.000,00 EUR. Več na www.eu-skladi.si.

Predstavitev operacije – plakat

Septembra smo se v St. Petersburgu, Rusija, udeležili dvodnevne mednarodno prepoznavne poslovne konference WealthPro Russia 2017. S podporo Javne agencije SPIRIT in MGRT smo kot edino slovensko podjetje uspešno predstavili poslovno okolje in investicijske priložnosti v Sloveniji. Tako smo stopili v stik z vodilnimi podjetji panoge iz več kot 15 različnih držav in izkoristili priložnost uveljavitve na mednarodnem trgu svetovalnih storitev.

Cilji operacije:

 • aktivna udeležba na mednarodnem poslovnem dogodku;
 • predstavitev storitev podjetja na dogodku;
 • pridobitev novih (tujih) strank in poslovnih partnerjev.

Celotna vrednost operacije: 11.160,00 EUR. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v višini 5.222,90 EUR. Več na www.eu-skladi.si.

Predstavitev operacije - plakat

 

       

Accounting video

video predstavitev

» Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo
EEPA Winner
SKIS
Horizon 2020 tools

računovodja odgovarja
o računovodstvu

Če želite nasvet, finančno svetovanje, imate vprašanje,
komentar itd., nam pišite na računovodja računovodstva Replika.

Računovodske informacije

 • DDV zavezanec

  Dober računovodski servis skrbi za pravilno obračunavanje in plačevanje davka na dodano vrednost (DDV) za Vaše podjetje.

 • Računovodski izkazi

  Priprava računovodskih izkazov podjetja ni samo zakonska obveznost podjetja. Računovodstvo Replika Vam pojasni, kako lahko te izkaze uporabite za izboljšanje lastnega poslovanja ali za preverjanje poslovnega partnerja.

 • Regres in letni dopust

  V računovodskem servisu Replika poznamo odgovore na vprašanja povezana s obveznostmi delodajalca glede regresa in letnega dopusta.

 • (Ne)priznani odhodki

  Pravilno vodenje računovodstva in poslovnih knjig zagotavljajo le kakovostno opravljene računovodske storitve z davčnim svetovanjem.

 • 13. plača in božičnica

  V računovodskem servisu Replika Vas usmerjamo in Vam svetujemo pri izplačilih 13. plače in božičnice.

 • Tristranski posli

  Ne veste kako bi obračunali DDV pri tristranskih poslih? V računovodskem servisu Replika Vam lahko svetujemo kako.

 • Najpogostejša opravila v računovodstvu za podjetja (MSP)

  Družbi za računovodstvo in knjigovodstvo Replika lahko zaupate, da bo za Vaše podjetje (MSP) popolno, strokovno in ažurno opravila vsa najpogostejša računovodska opravila.

 • Pretok denarja v gospodinjstvo

  V računovodstvu Replika svetujemo pri možnostih pretoka denarja iz podjetja v gospodinjstvo.

 • Identifikacija za DDV

  V računovodstvu in knjigovodstvu Replika Vam pripravimo tudi dokumentacijo potrebno za namen identifikacije za DDV in za Vas izpolnimo potrebne obrazce.

1/3

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Izobraževanje, investicijski projekti, naložbe v nepremičnine in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Replika Remote - uporabljamo programsko opremo
OpPIS in Pantheon ter dokumentni sistem EBA.

Naj računovodski servis 2012
EFQM award
Certificiran računovodski servis
 
Standard računovodskih storitev
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM
EU skladi