T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKI SERVIS - RAČUNOVODSTVO - RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNO SVETOVANJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA

računovodstvo za tujce Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Replika d.o.o. deluje družbeno odgovorno tudi na področju športa, tako da vlaga v mlad slovenski up. Kot ponosni sponzor podpiramo slovensko državno smučarsko podprvakinjo na poti v svetovni smučarski vrh.

Replika - sponzor

Svoje računovodske storitve izvajamo skladno s Standardom izvajalcev računovodskih storitev, ki določa osnovne pogoje za kakovost izvedbe storitev, zagotavljanje ustreznega kadra, delovnega okolja in ustreznega odnosa do naročnikov. Je mednarodno preizkušeni model, ki dokazuje varno, zanesljivo in strokovno poslovanje. Z odličnim znanjem, strokovno opravljenimi računovodskimi storitvami in izkušenimi računovodjami si je Potrdilo o opravljanju dejavnosti v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev pridobila tudi Replika.

Združenje računovodskih servisov GZS vsako leto izbere Naj računovodski servis v Sloveniji v treh kategorijah po velikosti glede na število zaposlenih: veliki, srednji in mali. V letu 2015 se je Replika ponovno uvrstila med finaliste v kategoriji srednji, ki zajema računovodske servise s 5-9 zaposlenimi. Finalist je bila že leta 2013, leto prej pa je postala Naj računovodski servis 2012. V finale na najprestižnejšem tekmovanju na področju računovodstva smo se uvrstili zaradi visoke strokovnosti, skrbi za uveljavljene tuje stranke, odličnih finančnih kazalnikov, osebnega odnosa s strankami in vključenosti v tuje trge, zato ni presenetljivo, da smo tudi v letu 2015 v družbi Naj računovodskih servisov.

V katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije se lahko vključijo servisi, ki imajo visok nivo kakovosti storitev, sklenjeno zavarovanje poklicne odgovornosti, spoštujejo Kodeks članov ZRS, strokovnost računovodij pa preverjajo člani komisije ZRS. Zaposleni Replike svojo usposobljenost dokazujejo pred strokovno komisijo ter se redno udeležujejo izobraževanj na področju računovodstva. Replika je viden član Zbornice računovodskih servisov, njena dolgoletna direktorica Polona Urh pa ima naziv Aktivni preizkušeni računovodja.

Replika je v letu 2015 prejela Certifikat SME Excellence, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje malim in srednjim podjetjem z odlično bonitetno oceno in varnim poslovanjem. S tem smo ponovno dokazali, da smo vredni zaupanja in da je poslovanje z nami varno, naša kredibilnost pa je priznana tudi mednarodno.

Accounting video

video predstavitev

» Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo
EEPA Winner
SKIS
Horizon 2020 tools

računovodja odgovarja
o računovodstvu

Če želite nasvet, finančno svetovanje, imate vprašanje,
komentar itd., nam pišite na računovodja računovodstva Replika.

Računovodske informacije

 • DDV zavezanec

  Dober računovodski servis skrbi za pravilno obračunavanje in plačevanje davka na dodano vrednost (DDV) za Vaše podjetje.

 • Računovodski izkazi

  Priprava računovodskih izkazov podjetja ni samo zakonska obveznost podjetja. Računovodstvo Replika Vam pojasni, kako lahko te izkaze uporabite za izboljšanje lastnega poslovanja ali za preverjanje poslovnega partnerja.

 • Regres in letni dopust

  V računovodskem servisu Replika poznamo odgovore na vprašanja povezana s obveznostmi delodajalca glede regresa in letnega dopusta.

 • (Ne)priznani odhodki

  Pravilno vodenje računovodstva in poslovnih knjig zagotavljajo le kakovostno opravljene računovodske storitve z davčnim svetovanjem.

 • 13. plača in božičnica

  V računovodskem servisu Replika Vas usmerjamo in Vam svetujemo pri izplačilih 13. plače in božičnice.

 • Tristranski posli

  Ne veste kako bi obračunali DDV pri tristranskih poslih? V računovodskem servisu Replika Vam lahko svetujemo kako.

 • Najpogostejša opravila v računovodstvu za podjetja (MSP)

  Družbi za računovodstvo in knjigovodstvo Replika lahko zaupate, da bo za Vaše podjetje (MSP) popolno, strokovno in ažurno opravila vsa najpogostejša računovodska opravila.

 • Pretok denarja v gospodinjstvo

  V računovodstvu Replika svetujemo pri možnostih pretoka denarja iz podjetja v gospodinjstvo.

 • Identifikacija za DDV

  V računovodstvu in knjigovodstvu Replika Vam pripravimo tudi dokumentacijo potrebno za namen identifikacije za DDV in za Vas izpolnimo potrebne obrazce.

1/3

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Izobraževanje, investicijski projekti, naložbe v nepremičnine in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Replika Remote - uporabljamo programsko opremo
OpPIS in Pantheon ter dokumentni sistem EBA.

Naj računovodski servis 2012
EFQM award
Certificiran računovodski servis
 
Standard računovodskih storitev
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM
EU skladi